Sobre nosaltres

Aprèn més sobre CLICKOR JEWELLERS, la teva botiga online d'or, plata i diamants. Nosaltres som alguna cosa més que una joieria. CLICKOR es va fundar el 2013. Ens pots trobar a Barcelona. Estem especialitzats en joieria per a ocasions especials. 

Estàs buscant el regal perfecte per una persona especial? El tenim. Els nostres productes van des de cadenes, anells, aliances de boda, penjolls, polseres, arracades i collars d'or, plata i diamants.

No t'oblidis de preguntar-nos per les nostres promocions especials.

La importància que l'hi donem als nostres clients amb la qualitat dels nostres productes és el que ens separa de la nostra competència. Els nostres millors preus i compromís amb un servei d'atenció al client superior és la forma en què donem valor a la seva compra de joies. Visita la nostra botiga i experimenta-ho vostè mateix. 


Atenció al client

A més de la nostra àmplia selecció de joieria, també oferim els següents serveis: 

  • Disseny personalitzat: Com sabeu, dissenyar les joies perfectes pot ser una tasca difícil. Ens has de permetre ajudar-vos a crear una peça única que sigui tan individual com vostè. Deixa que la nostra experiència es converteixi en el seu desig. 
  • Reparació de joies: Porta les teves joies danyades o que ja no fas servir, i les tornarem a la vida. Tots els anells de més de 200€ que ens compris, es podran modificar tres mides més o menys de forma gratuita. S'aplica el recàrrec per cada mida més. Normalment, totes les reparacions es fan servir després de 5 dies hàbils. 
  • Política d'actualització de Diamants: A CLICKOR, li assegurem que la seva compra de diamants sempre és apreciada. Un client pot actualitzar dins de la vida útil del diamant a un altre que sigui com a mínim el doble del pes en quirats o el doble del preu de la compra original. Simplement ens hauries de proporcionar la documentació original i el comprovant de compra. 
  • Inspecció de cortesia: Inspeccionarem les seves joies per a manteniment i reparacions suggerides a preus molt renovables.  

Settings

Share

Menu

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web.

Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso.

Leer políticas